helgen

Helgen är här och det ska bli en barnfri sådan åtminstone lör-sönd. Idag tänkte jag gå med Evelina på innebandyn och titta på henne när hon spelar. Sen har jag inget direkt planerat måla lite mer. Hörde något om en middag på söndag men rent spontant just nu känner jag att det skulle säkert ha varit trevligt om det inte vore för sakens skull att dämpa ett dåligt samvete och för den sakens skull kan jag baske mig hellre sitta ensam hela helgen! Eller alternativt umgås med de som vill umgås med mig utan nån jäkla hake med i det hela och inte tar mig så in i helvete förgivet. De är banne mig inte ofta jag klagar på något alls men att det går till den gränsen att det är oki att hela tiden sätta mig åt sidan för att kunna roa sig med sitt känns det jävligt.. sårande just saying.. jag behöver en drink.

trevlig helg




jo

Jag mår faan bra! Jag äter ordentligt och maten har smakat, det i sin tur gör mig pigg och kry. sysselsätter mig med allt möjligt, idag har jag bakat en del det lär gå åt då Lilja fyller år den 29de om inte annat hoppas man väl på kaffe gäster;-). Alltså för varje år som går blir jag mer och mer social för att jag har blivit så mycket mer självsäker! ni ska veta att genom åren har man mottagit en hel del obefogad skit från oförstående människor som inte kan förstå att en så ung kvinna kan vara vuxendöv som det så fint heter. Jag har till största del kommit över det där nu och ser jag någon bekant i någon mataffär så tar jag mig tid att hälsa, fråga hur det är osv vilket vore helt otänkbart för några årsedan typ hej golvet jag kryper ur butiken. Alla människor är inte oförstående och elaka, det finns miljontals goa människor där ute och nej jag är såpass frisk nu så jag kan inte låta några få hjärtlösa förstöra min vardag. För jag är social och gillar besök och umgänge.

vad är det för fel på mig!!

Jag har tagit in massiva mängder rena kläder och hängt upp ny tvätt. Nu drog jag fram soffan så tittade jag på gardinerna och tänkte faan jag behöver korta av dem lite så de åkte ner i det samma. Haha typiskt mig jag fixar inte att göra ingenting. Hellst gör jag allt samtidigt;-). Jo och efter att jag dragit fram soffan så har jag ett skit bra tips för er som vill torka frukt! lägg dem under soffan. Har hittat äppelskrutt, en persika mm snus torra! visst en del av dem var kanske oidentifierbara men torra;-).

Kan medela att Lilja är pigg som en nötkärna det syns för inom loppet av en timme har hon rivit ut allt hon kan hitta och placerat det så lägligt på vardagsrumms bordet.



RSS 2.0